Wij focussen ons op digitale web oplossingen zodat jij verder kunt met hetgeen waar je goed in bent en hier maximaal plezier uit kunt halen.

interesse in jouw succes

structuur in de werkwijze

afspraak is afspraak

liefde voor gebruiksgemak

Betrouwbaarheid, eerlijkheid, prettige communicatie en deskundigheid op het gebied van webdevelopment, webdesign en UX zijn de belangrijkste redenen waarom Voskan en ik al jarenlang zaken doen.

Stan Mrosek - WOZ-jurist en eigenaar bij WOZbezwaar.biz

Ons werk

WOZbezwaar.biz

WOZbezwaar.biz

opdracht

Een responsive website ontwikkelen met een nieuwe look & feel en de ingevulde formulieren koppelen met CRM systeem. Integratie van een review API met beoordelingcijfers, sterren en opmerkingen.

oplossing

Een complete redesign en realisatie in WordPress omgeving. Integratie van uitgebreide Gravity Forms plugin met geautomatiseerde, conditionele notificaties, online handtekeningensysteem en integratie van review API van KlantenVertellen.nl.

resultaat

Meetbare resultaten waarop men tijdig kan anticiperen. Conversieverhoging van maar liefst 26% per jaar, grotere betrokkenheid op social media en stijging in de beoordelingen (17% per jaar).

Tandartsenpraktijk Vlaardingen

Tandartsenpraktijk Vlaardingen

opdracht

Ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe website vanuit skretch. Focussen op potentiele patienten die zich willen inschrijven en het onderscheidend vermogen duidelijk maken.

oplossing

De doelgroep in kaart brengen, om te begrijpen welke keuzes zij maken om zich in te schrijven als patiënt. Op basis hiervan een functioneel ontwerp maken en dit omzetten in een gebruiksvriendelijke WordPress website.

resultaat

De website is dé centrale plek geworden voor alle marketingkanalen. De praktijk heeft meerdere marketingcampagnes uitgerold en alle kanalen doorverwezen naar de website met als boodschap: Meld je aan als patiënt. Volle agenda’s binnen 6 maanden na lancering website.

SLIM Applications

SLIM Applications

opdracht

Veel tekst omzetten naar scanbare, leesbare en een unieke content. Presentatie van drie SharePoint apps met een mogelijkheid om deze direct online te bestellen door het aantal licentieopties te selecteren.

oplossing

Integratie van WooCommerce in WordPress omgeving, ontwerpen van een nieuwe look & feel en gebruikmaken van veel beeldmateriaal om de content in begrijpelijke, scanbare taal te presenteren.

resultaat

Heldere communicatiepunt voor verwijzingen vanuit andere websites, forums en Microsoft AppSource. Configureerbare WooCommerce producten en koppeling met een betaalprovider.

Offerte aanvragen

Je weet exact wat je nodig hebt en wilt zo snel mogelijk een prijsindicatie hebben. Vraag direct een offerte aan en we nemen binnen 24 uur
contact met je op. Beloofd.

Direct aanvragen

Wij werken met