Ons werk

WOZbezwaar.biz

WOZbezwaar.biz

opdracht

Een responsive website ontwikkelen met een nieuwe look & feel en de ingevulde formulieren koppelen met CRM systeem. Integratie van een review API met beoordelingcijfers, sterren en opmerkingen.

oplossing

Een complete redesign en realisatie in WordPress omgeving. Integratie van uitgebreide Gravity Forms plugin met geautomatiseerde, conditionele notificaties, online handtekeningensysteem en integratie van review API van KlantenVertellen.nl.

resultaat

Meetbare resultaten waarop men tijdig kan anticiperen. Conversieverhoging van maar liefst 26% per jaar, grotere betrokkenheid op social media en stijging in de beoordelingen (17% per jaar).

SLIM Applications

SLIM Applications

opdracht

Veel tekst omzetten naar scanbare, leesbare en een unieke content. Presentatie van drie SharePoint apps met een mogelijkheid om deze direct online te bestellen door het aantal licentieopties te selecteren.

oplossing

Integratie van WooCommerce in WordPress omgeving, ontwerpen van een nieuwe look & feel en gebruikmaken van veel beeldmateriaal om de content in begrijpelijke, scanbare taal te presenteren.

resultaat

Heldere communicatiepunt voor verwijzingen vanuit andere websites, forums en Microsoft AppSource. Configureerbare WooCommerce producten en koppeling met een betaalprovider.

Euro Armenian Games

Euro Armenian Games

opdracht

Ontwikkelen van een nieuwe, meertalige website voor de commissie van een internationaal sportevenement.

oplossing

Uitwerken van een compleet nieuwe WordPress gebaseerde platform, met daarin de spelregels, informatiesheets en social media integratie.

resultaat

Één centrale databron voor een internationale organisatie, met een vooruitzicht om een eigen portal te ontwikkelen met een SSO-inlegsysteem en gebruikersbeheer.

De TandProtheek

De TandProtheek

opdracht

Ontwerpen van een nieuwe look & feel, ontwikkelen van een nieuwe responsive website waarbij de focus wordt gelegd op de laagdrempeligheid van het aanmeldingsformulier.

oplossing

Keuze voor WordPress platform, en nieuwe design middels Sketch & Invision (voor klantenfeedback).

resultaat

Aanzienlijke stijging van het patiëntenbestand van met maar liefst 16% en hoge tevredenheid bij de bezoekers. Het is niet meer nodig om fysiek aanwezig te zijn bij de balie om je aan te melden als nieuwe patiënt.

Tandartsenpraktijk Vlaardingen

Tandartsenpraktijk Vlaardingen

opdracht

Ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe website vanuit skretch. Focussen op potentiele patienten die zich willen inschrijven en het onderscheidend vermogen duidelijk maken.

oplossing

De doelgroep in kaart brengen, om te begrijpen welke keuzes zij maken om zich in te schrijven als patiënt. Op basis hiervan een functioneel ontwerp maken en dit omzetten in een gebruiksvriendelijke WordPress website.

resultaat

De website is dé centrale plek geworden voor alle marketingkanalen. De praktijk heeft meerdere marketingcampagnes uitgerold en alle kanalen doorverwezen naar de website met als boodschap: Meld je aan als patiënt. Volle agenda’s binnen 6 maanden na lancering website.

Kuil Autobanden

Kuil Autobanden

opdracht

Autobanden webshop ontwikkelen met een enorm assortiment aan producten (circa 90.000 autobanden). Hierbij is het van belang om tijdens de ontwikkelfase rekening te houden met de flexibiliteit van de webshop om in een later stadium ERP& CRM koppelingen mogelijk te maken.

oplossing

Keuze voor Drupal CMS in combinatie met Drupal Commerce, met de volgende mogelijkheden:

  • Productprijzen per customer group in te stellen - Een ultieme, custom made prijsinstelling module met diverse condities;
  • QR code Tire hotel (Warehouse) integration - Scan of genereer de QR code en check de exacte locatie van de band in het magazijn;
  • Leveranciers module - De autobanden direct vanuit een leverancier naar de (eind)klanten laten leveren;
  • ERP & CRM integratie - Bestel- en klantinformatie doorzetten naar AFAS;
  • 3rd party suppliers integration - Mogelijkheid om het afleveradres aan te passen;
  • Kaartintegratie - Integratie Google Maps voor de dichtbijzijnste afleverlocatie.

resultaat

Een droomwebshop voor een landelijkse speler in autobanden. Een complexe, maar succesvolle integratie met AFAS CRM, ERP. Zowel de inrichting als automatisering van de 'Tire hotel', oftewel de Warehouse zorgen voor inzicht in exacte locatie van de gewenste banden. De digitale Warehouse is inmiddels in de Drupal backend volledig te beheren.

WOZbezwaar.biz

WOZbezwaar.biz

SLIM Applications

SLIM Applications

Euro Armenian Games

Euro Armenian Games

De TandProtheek

De TandProtheek

Tandartsenpraktijk Vlaardingen

Tandartsenpraktijk Vlaardingen

Kuil Autobanden

Kuil Autobanden

Brage has developed a first class website for our company that has the right mix of functionality and visual appearance.

Paul de Jong - Directeur bij SLIM Applications

Offerte aanvragen

Je weet exact wat je nodig hebt en wilt zo snel mogelijk een prijsindicatie hebben. Vraag direct een offerte aan en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Beloofd.

Direct aanvragen

Wij werken met