1

Eerste gesprek

2

Plan van aanpak

3

Brainstorm sessie

4

Functioneel ontwerp

5

Grafisch ontwerp

6

Bouw

7

Lancering

work proccess
work proccess

Wij nemen de tijd

Wij nemen graag de tijd om jouw verhaal aan te horen. Bij Brage willen wij een langdurige, duurzame samenwerking aangaan met de klant. Dit doen wij door de tijd te nemen om elkaar én elkaars werkwijze te leren kennen. Wij spreken met je af in een informele, rustige omgeving om jou en onze creativiteit alle ruimte te geven om los te barsten. Vervolgens maakt Brage een plan van aanpak voor een specifiek project en sluiten wij de eerste fase af met een brainstormsessie waarbij het plan van aanpak op de schop wordt gegooid.

Tot in de puntjes

Pas als wij mondeling het eens zijn over het eindproduct (website, webshop of portal), maakt Brage een functioneel en een grafisch ontwerp. Dit wordt de bouwtekening. Hierin staan alle technische en functionele randvoorwaarden en eisen, waaraan het eindproduct moet voldoen. Ook vind je hier de wireframes (te vergelijken met een bouwtekening van een huis), use cases, flowcharts en test scenario’s van je weboplossing.

Handen uit de mouwen

Nu kunnen wij aan de slag! Als alles omschreven is en op papier beschreven staat hoe wij je exact van dienst kunnen zijn, gaan wij starten met het bouwen van jouw weboplossing. Dit proces duurt meestal 4 tot 6 weken. Aan het einde van het bouwtraject nodigen wij je uit om het eindproduct te testen en goed te keuren. Voilà! Eindelijk kunnen wij live en maken samen de afspraken over het onderhoud, zodat je weboplossing ook in de toekomst veilig, stabiel en snel blijft werken. Wij blijven je steunen in jouw online avontuur!

Offerte aanvragen

Je weet exact wat je nodig hebt en wilt zo snel mogelijk een prijsindicatie hebben. Vraag direct een offerte aan en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Beloofd.

Direct aanvragen

Voskan is a joy to work with, eager to learn and a great thinker. One who will effortlessly share his thoughts and ideas and will listen to yours.

Marlon Etheredge - Software Engineer bij Vizrt

Wij werken met